8. syyskuuta 2017

Merivarsat

Tässä nämä, neljä sinttiäni:
 
 
Kuvat avaamattomista pakkauksista näkee aiemmasta päivityksestäni. Nyt tarkempia kuvia jokaisesta heistä.
 
Ei minulla ole varsinaisesti mitään kirjoiteltavaa heistä... Tykkään kovasti, ovat mielestäni söpöjä. Odotan innolla, millaisia hahmoja he ovat elokuvassa. Jos pakkaustaiteesta mitään voi päätellä, he tuskin ovat ainakaan suuria ilkiöitä.
 
Piirroskuvat ovat siis pakkaustaidetta, kokonainen poni taustapahvin takaa ja ponin "kasvokuva" pahvin etupuolelta.
 

Lilly Drop 

  

Ensimmäiseksi tämä pirtsakka varsa. Jokaisen ponin mukana tulee eläinystävä, ontto simpukka/kotilo/koralli ja meritähti.
  
 
Varsojen eläinystävistä tämä vaaleanpunainen merihevonen on suosikkini, varsinainen söpöilijä.
 
 
Eläinystävät mahtuvat aika hyvin simpukan sisään, varsatkin osittain. Simpukoissa on imukupit eli ne saa myös vaikka seinään kiinni. 
 
 

Bubble Splash

 
Jokaisella varsalla on hieman erilainen harja eli evät, mikä antaa ulkonäköön persoonaa. Tällä varsalla ne ovat mielestäni erityisen kivat, tulee mieleen jonkin vesikasvin lehdet.
 
 
Minusta oli kivaa, kun ensimmäisten G4 ponien mukana ilmestyi eläinystäviä. Nämä uudet eläinystävät muistuttavat ulkonäöltään ehkä enemmän jotain Littlest Pet Shop -hahmoja kuin niitä vanhojen G4 ponien eläinkamuja, mutta kivoja kamuja kummatkin.
 
 
Tässä asennossa olevat varsat eivät oikein luontevasti mahdu kotikoloihinsa.
 

 

Sea Poppy

 
Jos olisin ostanut vain yhden merivarsan, se olisi ollut hän. Minulla on jokin mieltymys valkoisiin poneihin, mielestäni kauniita.
 
 
Suurisilmäinen kala hänellä kaverina.
 
 
Elokuvassa ehkä selviää, ovatko nämä varsulit ihan oma lajinsa, kuten vaikka breezie-keijuponit, vai ovatko he ns. tavallisten meriponien varsoja. Olin kuvitellut, että nämä hahmot olisivat kooltaan jotenkin ihan pikkuisia. Yllätyin, että ovat näinkin isoja.
 

 

Jelly Bee

 
 
Viimeistä viedään. Pinkin ja keltaisen yhdistelmä ei ole suosikkejani, mutta tykkään tämän varsan suurista evistä. Pörröisen näköinen, mikäli niin voi sanoa...  

 
Delfiini näyttää vähän hassulta, tuo selkäevä sojottaa niin oudossa paikkaa. (Jos itse piirtäisin delfiinin, saattaisi kyllä näyttää ihan yhtä hassulta, joten tunnen sympatiaa häntä kohtaan.)
 
 
 
Sieltä kurkistelee.   
'


Myös meritähdissä on imukupit:


Ja tässä vielä kaikki asumukset, suosikkini on tuo alhaalla vasemmalla:  



2 kommenttia:

  1. Apua, nyt on varmaan oikeasti pakko mennä tutkimaan lähimmät leluhyllyt näiden toivossa! Nämä pikkuiset on ihan supersöpöjä! Minusta näillä on aika hyvä design pitkästä aikaa MLP-leluiksi. Ponit ovat kivan erilaisia ja tykkään, kun osa seisoo omilla pyrstöillään. Asumukset ovat myös tosi nätin näköiset, eläinystävät toimivat myös ohessa sekä keräilijän hyllyllä että leikeissä. Meritähdet menevät jo vähän ns. turhan krääsän puolelle, mutta ovat varmasti mukava lisä keräilijän hyllyn esillepanossa. Imukuppikiinnitys on myös kiva juttu, sehän tuo ihan uusia ulottuvuuksia sekä leikkeihin että keräilijän hyllyyn! Tykkääntykkään ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin eilen merivarsoja myös Prisman hyllyssä. Hinta oli siellä halvempi kuin XS Leluissa, 7,95 euroa. Joten ainakin Prisma kannattaa tarkistaa, jos on lähistöllä. :)

      Minustakin on kiva, että Hasbrolla toteuttavat tämmöisiä ihan uudenlaisia hahmoja! Erityisen kiva, kun samalla saa nauttia edes pienestä G1-nostalgiasta.

      Poista