6. tammikuuta 2017

Terveisiä tulevaisuudesta (MLP reboot)

Tulee nyt aivan perätysten kaksi postausta, koska lisäsin aiemmin tänään tänne blogiin marraskuussa Tallinnassa ottamani lelukuvat. Niiden lisäämisellä tuli (vihdoin) kiire, koska kävin Tallinnassa myös eilen ja halusin saada vanhat kuvat blogiin ennen näitä uusia.

Matka kulki samaa reittiä kuin viimeksikin, kävin jälleen Ülemiste-keskuksessa, sitten vuorossa läheinen Prisma ja lopuksi Viru-keskuksen Kaubamaja. Kiertelin leluhyllyt, mutta pikaisemmin kuin viimeksi. Monster High -tuotteita ei ollut mielestäni ilmestynyt mitään uutta viime kerran jälkeen. Ei ollut myöskään alennusmyyntejä leluista, alet alkavat Virossa kunnolla varmaan vasta nyt loppiaisen jälkeen. Enkä kiinnittänyt huomiota muuhunkaan uuteen jännään. Paitsi poneihin. Tällaiset odottivat hyllyssä:

On-the-Go Purse      

 
Kuvat ovat XS-lelukaupasta, jonne oli tullut uudistettuja My Little Pony -pakkauksia ja poneja. (Osa samoista poneista näkyi myös Viru-keskuksen Kaubamajan leluosastolla, siellä hinnat aavistuksen suuremmat.) Logo ja pakkausten ulkoasu ovat uudenlaisia ja samoin itse ponit. Tutut FiM-henkilöhahmot säilyvät, mutta ponit on muotoiltu uudelleen. Uusissa asennoissa on myös aiempaa enemmän vaihtelua: esimerkiksi osalla poneista on suu auki. 

Runway Fashions

Twilight Sparkle, Rainbow Dash ja kuvasta puuttuva Fluttershy juhla-asussa. Hinta 13,99 euroa.

Royal Spin-Along Chariot

Fluttershy ja Rainbow Dash, joilla oma juhlavaunu. Hinta 16,99 euroa.  

 

Nurturing Friends   

 
 Tämä ja pari seuraavaa ovat isompia tarinasettejä, joilla hintaa 26,39 euroa. Tässä setissä Fluttershy stetoskoopin ja otsalampun kanssa, feeniks Philomena orrellansa ja prinsessa Celestia. 
  

 

 Family Moments

Royal Friendships

 
Näissä seteissä toisessa prinsessa Cadande ja prinssi Shining Armor sekä heidän varsavauvansa Fluffy Heart, vauvan valtaistuin sekä tuttipullo ja nalle.
 
 
Toinen setti sisältää Spike-lohikäärmeen, Applejackin ja Twilight Sparklen, sängyn ja unimaskin sekä kurkkunaamion, yökyläilyä varten. Pyjamabileet lienee suomenkielinen termi tälle toiminnalle.


 Rarity Fashion Runway

 
En saa oikein itsekään selvää epätarkoista kuvistani, mutta setin hinta ehkä 34,99 euroa.


 Olen seurannut MLP Merch -sivustoa ja siellä olleita uutisia tulevasta uudistuksesta. Ennen matkaa katselin myös virolaisen nettilelukaupan sivuja ja huomasin, että sinne oli listattu näitä uutuuksia. Osasin siksi toivoa ja jännätä, että ehkä Tallinnan kaupoissa ehkä jo olisi. Oli iloinen yllätys, että oli heti tullut näin monia eri pakkauksia. En ole nettikuvien perusteella oikein tiennyt, kuinka suhtautuisin uusiin poneihin. Nyt omin silmin nähtyinä olivat mielestäni ihan sööttejä. Vaikea katsella hymyilemättä näin hyväntuulisen näköisiä poneja!
  

Ostokseni:

En voinut vastustaa. Uskon, että näitä tulee Suomeenkin, kunhan ennättää, ja joskus alennusmyynnissä olisivat varmasti halvempia. Mutta nyt ne olivat aivan uusia ja jänniä. En ole vielä avannut, mutta avaan ja koetan ottaa lisää kuvia nyt viikonlopun aikana.    

Ystävälle toin tuliaisiksi MLP sarjakuva-/puuhalehden, ruokamarketin lehtihyllystä. Tekstit ovat tietenkin viroa, mutta kauniin värikäs lehti ja kylkiäisinä on tuollainen Starlight Glimmer -figuuri. Tai Tähevalguse Helg, kuten hänen nimensä viroksi kuuluu. Virolaiset ovat kääntäneet ponien nimet, mikä on minusta hauskaa. Itselleni olen aimmin ostanut lehdet, joissa on ollut figuureina Nightmare Moon sekä toisessa (viime marraskuussa ostamassani lehdessä) Shining Armor.  

 The Zelfs -sarjan maahantuoti Viroon on loppunut, mutta joissain kaupoissa näkyy yhä jämiä vanhasta varastosta. Nyt tuli vastaan Zelicious-sarjan Laylani, Hula Zelf. Jätin hulaajan ostamatta silloin, kun olivat ilmestyneet sinne uusina kauppoihin. Tykästyin häneen vasta myöhemmin katsellessani kuvia netistä. Olen parilla viime käynnillä Tallinnassa katsellut, vieläkö hänet löytäisin, mutta ei ole niillä kerroilla näkynyt. Tämä oli ilmeisesti sarjan suosituimpia hahmoja, koska joitain muita on kyllä näkynyt paljonkin. Olen iloinen, että nyt löytyi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti