17. helmikuuta 2017

Army of...

Ystävä on pyytänyt minua ottamaan kuvat kaikista G4 Fluttershy- ja Rainbow Dash -poneistani, joten tässä nyt nämä. Ajattelin pitkään, että minulle riittää tavallisista harjattavista poneista vain yksi versio kutakin ponia. Sitten ilmestyi joitain hauskoja selkeästi erilaisia variaatioita kuten Ponymania-setin ponit. "Ongelmana" on, että Fluttershy ja RD ovat suosikkiponejani, joten mikä hyvänsä versio heistä näyttää mielestäni hauskalta. Vähitellen näitä on kertynyt.     
 
Ensin Fluttershyt: 
 
 
 
Koetin miettiä, mutten osaa sanoa, mikä versioista olisi suosikkini. Kuvassa on myös yksi feikki: prinsessamuotissa oleva Fluttershy. Vaikkei olekaan aito julkaisu, pidän sitä silti osana kokoelmaani. Kasasin kuvaan myös pehmolelut ja pez-annostelijan ja ylipäänsä kaiken Fluttershy-omaisuuteni. (Jätin kuvasta kuitenkin pois tavarat, joissa on myös muiden ponien kuvia.) Avaamattomista Fashion Style 6-pack laatikoistani peitin ylimääräiset ponit.
 
Sitten vähän paremmin aseteltuna RD-armeijani:  

Näistäkään en osaa sanoa lemppariani, mutta arvokkain lienee siivetön fashion style Rainbow Dash. Mukana kuvassa myös RD-teemaiset säläni: muki, kaulakoru ja kaksi pez-oheistarraa. Yhden rannekorun unohdin:  

 
Unohdin myös ottaa kuviin mukaan joululahjaksi saamani Glimmer Wings -ponit. Hekin ovat tietysti yhä tallessa:

 
Ja nyt vasta tajusin, että myös blind bag ponijoulukoristeet olisivat kuuluneet kuviin. Minulla on joskus ollut myös McDonald's leluversiot, mutta ne laitoin kiertoon kärsineiden häntien takia.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti