12. kesäkuuta 2017

Prinsessa Tähtipyörre



My Little Pony G2 ponilaumani sai täydennystä. Laumaan liittyi kaunis yksisarvinen Princess Silver Swirl. Tarvikkeineen, mistä olen erityisen innoissani, koska G2 ponien tarvikkeita on kokemukseni mukaan vaikeampi löytää kuin itse poneja. 

Tämän ponin "tarvikkeet" ovat erityisen suloiset: 

My Little Pony G2 Princess Silver Swirl accessories accessory complete set dragon
 
Kaksi tähtisolkea, kampa, lohikäärmekaveri ja lohikäärmeen torni. Tuosta kammasta en tosin ole varma, onko oikean ponin... Saattaa olla, että sävy pitäisi olla vähän kirkkaampi.  Olisi pitänyt olla kauppoja tehdessä tarkempi ja neuvoa myyjää tarkistamaan kammat, hänellä kun oli myynnissä pari muutakin ponia. Alkujaan hänellä oli netissä myynnissä pelkästään poni kamman ja tukkasolkien kanssa, mutta kyselin, löytyisivätkö myös ponille kuuluneet lohikäärme ja lohikäärmeen torni ja myisikö. Tällä kertaa kyseleminen kannatti ja saatiin sovittua kaupat, kävin omakätisesti noutamassa kotiin. (Samalla reissulla löysin G1 Medleyn, joten onneksi vähän enemmän katetta bensakuluille.)
 
 My Little Pony G2 Princess Silver Swirl unicorn
Suomeksi ponin nimi on prinsessa Tähtipyörre. Netistä löytyi kuva pakkauksen taustapahvista, jossa oli ponin esittelyteksti, myös suomeksi:
 

"Prinsessa Tähtipyörre on Suojelusenkeli.
Hän on hyvin viisas ja hänellä on salaperäisiä voimia."

Englanninkielinen versio: 

"Princess Silver Swirl is the Guardian Angel.
She is full of wisdom and mystical powers."

 My Little Pony G2 Princess Silver Swirl photo blog unicorn yksisarvinen prinsessa tähtipyörre
Lohikäärmeellä ei kai ole mitään nimeä. G2 sukupolvessa ei tietääkseni ole ilmestynyt muita lohikäärmeitä, joten senkään takia ei ole tarvinnut nimeä erottuakseen... Ulkonäöltään hän ei muistuta G1 sukupolven lohikäärmeitä, mutta itse pidän häntä silti jonkinlaisena jatkumona G1 lohikäärmeille. Kivan nostalgista. 

My Little Pony G2 Princess Silver Swirl unicorn
 
Itseäni vähän surettaa ajatella, että kaikista ponisukupolvista minulla on omasta mielestäni hienoin kokoelma G2 poneja, ei määrällisesti mutta tarvikkeidensa ja nykyisen saatavuuden perusteella, mutta juuri kyseinen sukupolvi sattuu olemaan ehkä vähiten arvostettu (ainakin jollei G3.5 lasketa). G2 ponit olivat ilmestyessään aika monelle kai pettymys, vanhoihin poneihin verrattuna, eikä G2 sukupolvea keräillä läheskään yhtä paljon kuin G1 poneja. Minä pidän tästäkin sukupolvesta ja arvostan paljon tallessa olevia tarvikkeita, enkä ole myymässä omia ponejani (paitsi joskus lottien mukana tulleita tuplakappaleita), mutta periaatteesta harmittaa. Keräilijöiden vähyyden takia on myös vähemmän ihmisiä, jotka olisivat aktiivisesti etsineet ja/tai pitäneet tallessa irtoponien tarvikkeita.   
 
My Little Pony G2 Princess Silver Swirl G2 unicorn yksisarvinen dragon tower

Minulla on ennestään Princess Silver Swirlin Light Up Family -versio eli varsan kanssa tullut poni, jonka sarveen syttyy valo, sekä lisäksi Magic Star Swirl, joka on samalta näyttävä poni ilman sarvea. Kumpikin on lapsuuden ponejani, mutta myöhemmällä iällä on harmittanut, etten ymmärtänyt ostaa (tai pyytää lahjaksi) tätä versiota. Tai tätäkin versiota... Mutta nyt on, lohikäärme ja lohikäärmeen ponikaveri.    
 
My Little Pony G2 Princess Silver Swirl unicorn blog photo

6 kommenttia:

  1. G2 taitaa olla tosiaan G3.5:n lisäksi vähiten arvostettu gene. Itse muistan lapsena, miten petyin kun kaupassa ponit olivatkin tälläisiä heinäsirkkamaisia. Eniten taisivat kyllä niiden päät häiritä pyöreän turpansa kanssa.
    Nyt noita G2 ponskuja katsellessa tunnen vain hellyyttä. Nekin ovat sieviä omalla tavallansa. Yhden lapsuuden G2 ponin lisäksi kirppareilta on tarttunut yhteensä neljä G2 ponia mukaan. Tosi reppanoita ja huonossa kunnossa melkein kaikki, mutta pidän niistä silti. Ainoa mistä en kyllä pidä G2 poneissa on nuo silmien timantit. Melkein saa olla hyvää tuuria, että löytää kirppisponin päästä vielä timantteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en lapsena aluksi ollut kiinnostunut saamaan/hankkimaan G2-poneja. Mutta sitten yhdellä kesälomareissulla pääsin kaupan leluhyllyn eteen valitsemaan, että nyt jokin pieni lelu "matkamuistoksi". Valitsin sitten G2 Princess Ivyn. Olihan se sentään poni, vaikka näytti hassulta. :D Minulla oli myös G2 PC-peli, sekin herätti sympatiaa tätä sukupolvea kohtaan.

      Itse tykkään silmätimanteista... silloin kun ovat tallessa. Niiden puuttuminen saa ponit näyttämään erityisen reppanoilta, kun ei silmiäkään päässä.

      Poista
  2. Itse olen huomannut, että G2-ponitkin ovat alkaneet kiinnostaa monia keräilijöitä, tottakai enemmän ulkomailla kuin Suomessa. Perustan tämän havainnon Instagramiin ja sieltä löytyviin kuviin ja keräilijöihin, joten en tiedä mikä koko totuus on. :D Itse en ole ikinä erityisemmin G2:sta välittänyt. Eihän ne mitään kamalia otuksia ole, mutta ei minulle tärkeitä. Ihailenkin kaikkia niitä, jotka rakastaa ja keräilee näitä. Mukavaa että ihmiset löytävät itselleen tärkeitä juttuja ja keräävät elämäänsä asioita, joista pitävät.

    Aktiivisempana ponikeräilyaikoinani tuli otettua säästöön myös kaikki kirpputoreilta vastaan tuleva G2-tavara, joten pitäisi kaivella ne kätköistä ja katsoa mitä tavaroita niissä on. Niiden tunnistaminen vain on tuskaa, sillä niistä ei löydykään niin helpolla tietoa kuin muista ponisukupolvista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. G2-tavarasta ei tosiaan Mylittlewikissäkään läheskään kattavaa listausta... Netistä olen koettanut katsella kuvia pakkauksista ja painaa mieleen, millaista tavaraa olisi, mutta on niin paljon kaikenlaista, etten välttämättä edes tajuaisi kaikkea G2-tavaraksi, vaikka tulisikin vastaan.

      Olisi kiva nähdä kuva, jos kuvaat tavarasi! :) Sanon sitten, jos satun tietämään jonkin tunnistamatta jääneen tavaran.

      Poista
  3. Toi torni on supersöpö <3 Pakko saada omille kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan, kyllä tuollainen "lohikäärmeenkoppi" on hyvin tarpeellinen olla. ;) Minulle oli kiva yllätys, että torni on noinkin korkea, olin kuvitellut jotenkin minimaalisemmaksi.

      Poista