13. lokakuuta 2016

Muuan suurisilmäinen otus

Syksyllä kävin Kärkkäisen myymälässä ja ostin tällaisen:

 
Kyseessä on Ayumi-sarjan pehmolelu. Olen ehkä joskus nähnyt näitä BR-lelujen myymälässä, mutta en enää aikoihin. Nyt kun tuli vastaan, olivat hurmaavia otuksia.
 
 
Minun ayumi on identiteetiltään Hope, tällaiset laput sekä muovilätkä olivat hänessä kiinni, kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla:
 
 
Ayumi on ilmeisesti saksalainen tuotemerkki. Siksi myös tekstit saksaksi ja englanniksi.
 
 
"The name Ayumi originates from Japanese and means "she does it her way". Ayumis can look deep into your soul with their glittering eyes. They listen to you and are always by your side. Every Ayumi is unique and has a special talent - just like you!"
 
Hyvin-hyvin vapaamuotoisesti saksan- ja englanninkielisistä teksteistä suomennettuna: Nimi "Ayumi" on peräisin japanista ja tarkoittaa "hän kulkee omaa tietään". Kimallesilmillään ayumit katsovat syvälle sieluusi. He kuuntelevat sinua ja ovat aina tukenasi. Aivan kuten sinäkin on myös jokainen ayumi ainutlaatuinen ja jokaisella on erityinen kykynsä.
 
 
Suurilla säihkyvillä silmillään killittivät katsoa minunkin sieluuni sieltä kaupan hyllyltä. Osasivat katsoa myös lompakkooni, että sopivasti olisi varaa hankkia oma otus. 
 
 
Hope-ayumin lisäksi valikoimassa oli kolme muuta hahmoa: Fun, Love ja Secret. Kuten ehkä arvaa, Hope oli oma suosikkini, mielestäni kaunein ja myös identiteetti mukava. Toivo on tarpeellista.
 
 
"Hope... is steadfast and patient. She has the wisdom of an angel. Tell her your dreams and wishes and she will help you find the right way."
 
Suomeksi suunnilleen: Hope on tyyni/järkkymätön/uskollinen ja kärsivällinen. Hän on viisas kuin enkeli. Kerro hänelle unelmasi ja toiveesi ja hän auttaa sinua löytämään oikean tien.
 
Lapussa on myös kerrottuna, wttä 'toivo' on japaniksi [KIBOU]. (Tai lausutaan siten tai jotain... en osaa yhtään japania.)

 

 
Hänellä on hieno häntä.
 
 
Kaupassa oli ayumi-pehmoja kahta eri kokoa, 30 cm ja (ainakin Hope ja Secret) 38 cm. Tämä on sitä suurempaa. Tässä vertailu G3 ponin vieressä:

 
Otuksen nimi siis on Hope ja japaniksi [kibou]... mutta itse kutsun omaani Örpäksi. Mielestäni Örppä on hyvä nimi. Hän on aivan örpän näköinen.  
 

Suloinen rusettipää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti