30. elokuuta 2016

Uusia MLP-julkaisuja kaupoissa

Viikonloppuna bongailimme kaupoissa uusia My Little Pony -julkaisuja. Ostin jotain itsellenikin, kuvat lopussa.  
 
 

Equestria Girls Mini

 
Kaupoissa on nyt jo pidemmän aikaa ollut uusia Equestria Girls mini nukkeja, kuvassa vain osa. DJ Pon-3 ja Flash Sentry ovat uusia hahmoja. Myös peruskuusikosta (Rainbow Dash, Fluttershy, Pinkie Pie, Applejack, Rarity ja Twilight Sparkle) on uudet single-versiot eli tuollaiset pelkän yksittäisen nuken pakkaukset. Uusissa versioissa heillä on glitter-koristeiset mekot. Uutta on ainakin myös tuollainen Rainbow Dashin jalkapallosetti. Tässä kuvassa ei näy, mutta Applejackista on samaa kokoa oleva setti, jossa hänellä on lasso, glittermekko ja hatussa suuri ruusukoriste.  
 
 
Koska peruskuusikosta ilmestyy nyt tuollaiset uudet single-versiot, taitaa olla viimeisiä hetkiä etsiä kaupasta niitä ensimmäisiä nukkeversioita, mikäli sellaisia haluaa.
 
Minulla on EG-minejä pelkästään ensimmäinen versio Applejackista. Löysin sen viime talvena kirpputorilta. Olen ajatellut, etten hankikaan muita nukkeja. Nuket kyllä kiinnostavat, jos satun näkemään taas joskus kirpputoreilla. Fluttershy ja Rainbow Dash olisivat mielestäni kivoimmat ensimmäisinä versioina. Toisaalta ei voi tietää, olisiko jokin myöhemmin ilmestyvä versio vielä kivempi...
 
 

Blind bag wave 15

 
Blind bag -pusseja on ilmestynyt kauppoihin uusi aalto eli uudet pussit, wave 15. Niitä näkyi Prismassa, jossa hinta 3,95 euroa/pussi. Pussien sisälle ei näe, mutta niissä on koodi, jonka avulla sisällön tietää. Pussien sisällön ja koodit pystyy tarkistamaan MLP Merchin sivuilta.
 
 
 
Tässä aallossa ei ole yhtään uutta hahmoa. Ponit ovat uusintajulkaisuja aallon 5 poneista. Joillain on muuttunut nimi, esimerkiksi Sunset Rainbow oli ennen Island Rainbow. Myös väreissä on pieniä eroja, esimerkiksi Skywishesin harja on nyt yksivärinen. Peruskuusikolla (paitsi ei Pinkie Piellä?) on glitteriä harjassa. Minulla on jo nämä kaikki hahmot, joten osta yhtään uutta pussia.
 
 
 

Friendship is Magic Collection - Nightmare Night

Tokmannille oli ilmestynyt uusia Friendship is Magic Collection -paketteja. Ponit ovat saman kokoisia kuin blind bag -pusseissa myytävät. Tässä uudessa sarjassa on teemana Nightmare Night. Kaikki sarjan setit näkee MLP Merchin sivuilta.
 
Pakkauspahvien takana lukee "Dress up for Nightmare Night!" En ole nähnyt animaatiosarjan jaksoa, johon tämä teema perustuu. Pidän kuitenkin ajatuksesta, että poneilla on oma halloweenin tyylinen juhla, jota varten he ovat pukeutuneet. Ajatukseen sopii hyvin, että monet asuista pystyy irrottamaan hahmojen päältä eli hahmoja voi oikeasti riisua ja pukea. Olen odottanut, että nämä setit ilmestyisivät kauppoihin, joten oli iloinen yllätys bongata niitä hyllystä.
 
Tämä on kolmas FiM Collection sarja. Ensimmäisessä oli teemana Applejackin omenafarmi. Niitä paketteja ei ikinä tullut myyntiin Suomeen. Olisin ostanut, jos olisi tullut.
 
Toisen sarjan teemana oli... en tarkalleen tiedä, mikä. Siinä sarjassa ilmestyi monta Pinkie Pietä. En halunnut kerätä koko sarjaa, koska hahmot eivät kiinnostaneet niin paljoa. Eikä minulla ollut tosiaan sitä ensimmäistäkään sarjaa, joten ei tullut oloa, että tahtoisin kerätä kaikki FiM-julkaisut. Olen ostanut pelkästään paketin, jossa on Maud Rock Pie ja Gummy-krokotiili. Tahtoisin myös Cranky Doodle Donkey -aasin, mutta en tahtoisi ostaa koko pakettia, jossa aasin lisäksi myös kärryt. Myös suuri sokerileipomorakennus on minusta ihana. FiM Collection -rakennuksissa minua kuitenkin häiritsee, että ne ovat puolikkaita/halkaistuja rakennuksia. Niissä on kaunis julkisivu, mutta siihen se rakennus sitten loppuukin. Jos sokerileipomo tulee joskus johonkin alennukseen, saatan ostaa.     
 
Tokmannin hyllyssä oli neljää erilaista Nightmare Night settiä, joista ostin heti kolme:
 
Sweetie Belle & Apple Bloom. Vampyyri ja Frankensteinin hirviö. Apple Bloomilta ei lähde mitään osia irti.  Tämä on suosikkini näistä neljästä setistä. Pidän etenkin Sweetiesta, komea viitta ja kulmakarvat. Sweetie Belle ei ole aiemmin ilmestynyt blind bag -kokoisena ponina, tämä on ensimmäinen kerta. Myös Apple Bloom on ihanan yksityiskohtainen.
 

 

 
 
 
 
 
Spike the Dragon. Syvästi huolestuneen näköinen Spike on naamioitunut lohikäärmeeksi. Hauska idea. Mukana lisäksi sänkykoppa ja kaksi kirjekääröä.   
 




 

 
 
Pip Pinto Squeak & Scootaloo. Ihmissusi ja merirosvo. Etenkin susi-Scootaloo on minusta söpö. Iloisesti ulvova poni...


 
 
 
 


Hyllyssä oli myös neljäs pakkaus, kanapukuinen Pinkie Pie karkkikorin ja -pussukan kanssa. Aion hankkia myös hänet, mutta maltoin toistaiseksi jättää hyllyyn. Nämä setit maksoivat 6 euroa/kpl.




 
Muista seteistä haluan etenkin Lunan sekä Shadowbolt Rainbow Dashin. Ja lepakkosiipisen pegasoksen. Ja ison kirjastopuun. Ja oikeastaan haluan kerätä koko sarjan. Kunhan ne loputkin setit nyt ilmestyvät johonkin kauppoihin. Tokmannin hyllyssä näkyi vielä paljon edellisen eli Pinkie-sarjan pakkauksia, mutta ehkä sinne ilmestyvät seuraavaksi loput Nightmare-setit. Uskon, että ainakin myös BR-lelut ja Toys "R" Us ottavat niitä myyntiin, koska siellä on ollut myös Pinkie-sarjaa. 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti